Bee Kök & Bar har nu funnits i 15 år. Vårt vardagsrum ligger i Saluhallen, på Södra Larmgatan, mitt i det expansiva Kungstorgsområdet. Vi driver Bee som en modern mötesplats för den mångfaldige. Det spelar ingen roll vem du är eller vad du gillar, för vi är ett ställe att slinka in på och bara ”vara” på. Och naturligtvis kunna äta gott till humana priser eller bara ta en öl. Vi tänker med hjärtat när vi planerar vår dag. Det gör att du stöter på en välmotiverad personal, på plats just för dig, och som älskar sina jobb. Mycket kärlek finns även inbakad i vår matlagning, där vi försöker fokusera på klimatsmarta lösningar, glada djur, och uthållig resursförbrukning. Och naturligtvis på vällagad mat med mycket smak. 

Viktigt att förstå om du vill jobba hos oss

Bee kök & bar skapades som ett träffställe för alla typer av människor, oavsett kön, ålder, etnicitet, sexualitet eller politisk, religiös åskådning. Vi har valt att vända på begreppen och kallar oss ”straight friendly”. Detta för att mana till eftertanke om innebörden i och betydelsen av att gruppera in människor i fack och undvika rasism och fördomar. I vår värld finns det plats för alla! För att arbeta hos oss behöver man förstå att vi sätter människan i centrum och att vi är en spännande blandning av personligheter. Vi satsar också på att du skall vilja jobba länge hos oss genom att agera som det goda företaget och genom hur vi behandlar varandra.

Vi tar alltid emot intresseanmälningar, även om det inte finns någon aktuell tjänst att söka. För din skull ber vi dig därför att göra detta över mejl. Då är det ingen risk att du försvinner i hanteringen.

När du lämnar din ansökning fäster vi störst vikt vid att du skriver ett personligt brev, om varför du anser att just du skulle fungera tillsammans med oss och vårt sätt att arbeta. Dessutom ser vi helst att du även bifogar ett CV (Curriculum Vitae) så att vi kan se vad du sysslat med tidigare. Glöm inte att ange vad du söker som.

När du skickat in din anmälan får du en kvittering på att vi erhållit din intresseanmälan, så att du vet att den kommit rätt. Skicka till personal@beebar.se