Det här är platsen
att vara på!
Vi hade Oscar´s i Köpenhamn som förebild (tack Oscar!) för vår satsning på ett ”Straight Friendligt” ställe där alla skall känna sig välkomna, alltid. Musik och personal varierar efter tid på dygnet och går från klassiskt på lunchen till lounge & partymusik (ibland med DJ). 
Med ett svenskt retroperspektiv på vår matsedel, hög ambition och med inspiration från övriga världen, hittar du alltid nå’t gott att äta. 
Eller häng bara i vår mysiga bar!?

När vi startade Bee kök & bar i Göteborg för över 15 år sedan, tyckte vi att det fattades en bra mötesplats för alla HBTQ människor och även för alla andra som har ett tydligt mångfaldstänkande. Vi kallar oss ”Straight Friendly” bara för att uppmana till eftertanke om innebörden och vad som händer när man grupperar människor i olika ”fack” och skapar en mängd ”vi och dom”. För oss är det framför allt viktigt att kunna erbjuda både en ny men ändå genuin samlingsplats blandat med ett bra barhäng, god mat, bred kultur och mycket kärlek. Likaväl som ett ställe med klass och stil för oss alla. Du är alltid välkommen hos oss!

Årets Restaurang & Bar

Åren 2011, 2012, 2015 och även 2016 belönades vi med QX-priset (Gaygalan) som ”SVERIGES BÄSTA BAR & RESTAURANG”, vilket vi naturligtvis är mycket stolta över. 

I december 2012 erhöll vi Göteborgs Innerstads utmärkelse ”GULDKRONAN” med motiveringen; “Att på kort tid lyckats skapa ett av stadens mysigaste och hetaste träffställen Samt att på ett bra sätt kombinera mångfald och kvalitet med hållbart miljötänkande och främjandet att nyttja närproducerade varor.”