Våra menyer
Våra menyer
Våra menyer
Vardagar kl. 11:30-16:00 serveras lunch på plats och take away. Bröd, sallad, vatten, kaffe och kaka ingår.
Gäller för vecka 43
LUNCHMENY
Måndag / Monday
Stekt fångst med friterad potatis, remouladsås, picklad kål & citron.
165
Pan seared fish of the day, sauce Remoulade pickled cabbage & lemon
Evas grönpepparkyckling med råstekt potatis, grönpepparsås, rödlöksfrästa haricots verts & gelé.
165
Eva’s Green pepper Chicken with fried potatoes, green pepper sauce, onion fried haricots verts & jelly
Tisdag / Tuesday
Ugnsbakad fångst med musselvelouté, ärtkräm dillpotatis, & morotscruditée.
165
Fish of the day with blue mussel velouté, green pea cream, dill potatoes & carrot cruditèes
Stekt, rimmat fläsk med raggmunk och lingon eller löksås & kokt potatis.
165
Salted pork with potato pancake & lingonberries or onion sauce and boiled potatoes.
Onsdag / Wednesday
Färskostbakad fångst med dill- och tomat risotto, örtsallad & rökt räkolja
165
Fish of the day baked with cream cheese and served with dill- & tomato risotto, herb salad & smoked shrimp oil.
Baconlindad kalvfärslimpa, gräddsås, potatismos, pressgurka & rårörda lingon
165
Baconwrapped meatloaf of veal, cream sauce, mashed potatoes, pickled cucumber & lingonberries
Torsdag / Thursday
Bakad fångst, Bourguignon, med champinjoner, rökt sidfläsk & potatismos
165
Fish of the day, Bourguignon style, with mushroom & bacon. Served with potato puré
Nattbakad högrev med bearnaisesås, klyftpotatis och färskskuren tomatsalsa
165
Slow cooked chuck roll of beef with sauce Bearnaise, roast potato wedges & freshly cut tomato salsa
Fredag / Friday
Havets Wallenbergare med skaldjurssås, örtpotatis, gröna ärtor & citron.
165
Fish patties Wallenberg with seafood sauce, green peas, lemon & potatoes with herbs
Kryddstekt svensk fläskytterfilé med portvinssky. Serveras med potatisgratäng & persiljestekta champinjoner
165
Spice baked loin of pork with Port gravy. Served with potato gratin & mushroom with parsley
Veckans vegetariska / Vegetarian
Vitlöksrostad spetskål med ört- och citronyoghurt, jungfrusallad, grana padano & jordärtskockschips
165
Garlic roasted pointed cabbage with herb- and lemon yoghurt, baby leaves, grana padano cheese & artichoke crisps.
Husets sallad och soppa
Husets soppa och salladsbuffé. Plocka själv från vår härliga salladsbuffé och serveras en vegansk soppa därtill. (Varierar under veckan, fråga oss!)
150
Salad buffet and a vegan soup (ask us for the soup of the day!)
Alltid på lunchen / Always on the menu
Caesarsallad med kyckling
225
Sallad på blandade blad slungas ihop med vår caesardressing och serveras tillsammans med varmt kycklingbröst rödlök, brödkrutonger, flingor av grana padano, baconsmul & citronklyfta
Ceasar salad with chicken
Bees Skagen på rågbröd (halv / hel)
145/210
Creamy shrimp salad on rye
Dryck
Alkoholfri Lunchdryck
35
Non-Alcoholic Lunch Beverage
Vardagar kl. 11:30-16:00 serveras lunch på plats och take away. Bröd, sallad, vatten, kaffe och kaka ingår.
Gäller för vecka 40
LUNCHMENY
Måndag / Monday
Stekt fångst med friterad potatis, remouladsås, picklad kål & citron.
165
Pan seared fish of the day, sauce Remoulade pickled cabbage & lemon
Evas grönpepparkyckling med råstekt potatis, grönpepparsås, rödlöksfrästa haricots verts & gelé.
165
Eva’s Green pepper Chicken with fried potatoes, green pepper sauce, onion fried haricots verts & jelly
Tisdag / Tuesday
Ugnsbakad fångst med musselvelouté, ärtkräm dillpotatis, & morotscruditée.
165
Fish of the day with blue mussel velouté, green pea cream, dill potatoes & carrot cruditèes
Stekt, rimmat fläsk med raggmunk och lingon eller löksås & kokt potatis.
165
Salted pork with potato pancake & lingonberries or onion sauce and boiled potatoes.
Onsdag / Wednesday
Färskostbakad fångst med dill- och tomat risotto, örtsallad & rökt räkolja
165
Fish of the day baked with cream cheese and served with dill- & tomato risotto, herb salad & smoked shrimp oil.
Baconlindad kalvfärslimpa, gräddsås, potatismos, pressgurka & rårörda lingon
165
Baconwrapped meatloaf of veal, cream sauce, mashed potatoes, pickled cucumber & lingonberries
Torsdag / Thursday
Bakad fångst, Bourguignon, med champinjoner, rökt sidfläsk & potatismos
165
Fish of the day, Bourguignon style, with mushroom & bacon. Served with potato puré
Nattbakad högrev med bearnaisesås, klyftpotatis och färskskuren tomatsalsa
165
Slow cooked chuck roll of beef with sauce Bearnaise, roast potato wedges & freshly cut tomato salsa
Fredag / Friday
Havets Wallenbergare med skaldjurssås, örtpotatis, gröna ärtor & citron.
165
Fish patties Wallenberg with seafood sauce, green peas, lemon & potatoes with herbs
Kryddstekt svensk fläskytterfilé med portvinssky. Serveras med potatisgratäng & persiljestekta champinjoner
165
Spice baked loin of pork with Port gravy. Served with potato gratin & mushroom with parsley
Veckans vegetariska / Vegetarian
Vitlöksrostad spetskål med ört- och citronyoghurt, jungfrusallad, grana padano & jordärtskockschips
165
Garlic roasted pointed cabbage with herb- and lemon yoghurt, baby leaves, grana padano cheese & artichoke crisps.
Husets sallad och soppa
Husets soppa och salladsbuffé. Plocka själv från vår härliga salladsbuffé och serveras en vegansk soppa därtill. (Varierar under veckan, fråga oss!)
150
Salad buffet and a vegan soup (ask us for the soup of the day!)
Alltid på lunchen / Always on the menu
Caesarsallad med kyckling
225
Sallad på blandade blad slungas ihop med vår caesardressing och serveras tillsammans med varmt kycklingbröst rödlök, brödkrutonger, flingor av grana padano, baconsmul & citronklyfta
Ceasar salad with chicken
Bees Skagen på rågbröd (halv / hel)
145/210
Creamy shrimp salad on rye
Dryck
Alkoholfri Lunchdryck
35
Non-Alcoholic Lunch Beverage
Vardagar kl. 11:30-16:00 serveras lunch på plats och take away. Bröd, sallad, vatten, kaffe och kaka ingår.
Gäller för vecka 43
LUNCHMENY
Måndag / Monday
Stekt fångst med friterad potatis, remouladsås, picklad kål & citron.
165
Pan seared fish of the day, sauce Remoulade pickled cabbage & lemon
Evas grönpepparkyckling med råstekt potatis, grönpepparsås, rödlöksfrästa haricots verts & gelé.
165
Eva’s Green pepper Chicken with fried potatoes, green pepper sauce, onion fried haricots verts & jelly
Tisdag / Tuesday
Ugnsbakad fångst med musselvelouté, ärtkräm dillpotatis, & morotscruditée.
165
Fish of the day with blue mussel velouté, green pea cream, dill potatoes & carrot cruditèes
Stekt, rimmat fläsk med raggmunk och lingon eller löksås & kokt potatis.
165
Salted pork with potato pancake & lingonberries or onion sauce and boiled potatoes.
Onsdag / Wednesday
Färskostbakad fångst med dill- och tomat risotto, örtsallad & rökt räkolja
165
Fish of the day baked with cream cheese and served with dill- & tomato risotto, herb salad & smoked shrimp oil.
Baconlindad kalvfärslimpa, gräddsås, potatismos, pressgurka & rårörda lingon
165
Baconwrapped meatloaf of veal, cream sauce, mashed potatoes, pickled cucumber & lingonberries
Torsdag / Thursday
Bakad fångst, Bourguignon, med champinjoner, rökt sidfläsk & potatismos
165
Fish of the day, Bourguignon style, with mushroom & bacon. Served with potato puré
Nattbakad högrev med bearnaisesås, klyftpotatis och färskskuren tomatsalsa
165
Slow cooked chuck roll of beef with sauce Bearnaise, roast potato wedges & freshly cut tomato salsa
Fredag / Friday
Havets Wallenbergare med skaldjurssås, örtpotatis, gröna ärtor & citron.
165
Fish patties Wallenberg with seafood sauce, green peas, lemon & potatoes with herbs
Kryddstekt svensk fläskytterfilé med portvinssky. Serveras med potatisgratäng & persiljestekta champinjoner
165
Spice baked loin of pork with Port gravy. Served with potato gratin & mushroom with parsley
Veckans vegetariska / Vegetarian
Vitlöksrostad spetskål med ört- och citronyoghurt, jungfrusallad, grana padano & jordärtskockschips
165
Garlic roasted pointed cabbage with herb- and lemon yoghurt, baby leaves, grana padano cheese & artichoke crisps.
Husets sallad och soppa
Husets soppa och salladsbuffé. Plocka själv från vår härliga salladsbuffé och serveras en vegansk soppa därtill. (Varierar under veckan, fråga oss!)
150
Salad buffet and a vegan soup (ask us for the soup of the day!)
Alltid på lunchen / Always on the menu
Caesarsallad med kyckling
225
Sallad på blandade blad slungas ihop med vår caesardressing och serveras tillsammans med varmt kycklingbröst rödlök, brödkrutonger, flingor av grana padano, baconsmul & citronklyfta
Ceasar salad with chicken
Bees Skagen på rågbröd (halv / hel)
145/210
Creamy shrimp salad on rye
Dryck
Alkoholfri Lunchdryck
35
Non-Alcoholic Lunch Beverage
Vardagar kl. 11:30-16:00 serveras lunch på plats och take away. Bröd, sallad, vatten, kaffe och kaka ingår.
Gäller för vecka 43
LUNCHMENY
Måndag / Monday
Stekt fångst med friterad potatis, remouladsås, picklad kål & citron.
165
Pan seared fish of the day, sauce Remoulade pickled cabbage & lemon
Evas grönpepparkyckling med råstekt potatis, grönpepparsås, rödlöksfrästa haricots verts & gelé.
165
Eva’s Green pepper Chicken with fried potatoes, green pepper sauce, onion fried haricots verts & jelly
Tisdag / Tuesday
Ugnsbakad fångst med musselvelouté, ärtkräm dillpotatis, & morotscruditée.
165
Fish of the day with blue mussel velouté, green pea cream, dill potatoes & carrot cruditèes
Stekt, rimmat fläsk med raggmunk och lingon eller löksås & kokt potatis.
165
Salted pork with potato pancake & lingonberries or onion sauce and boiled potatoes.
Onsdag / Wednesday
Färskostbakad fångst med dill- och tomat risotto, örtsallad & rökt räkolja
165
Fish of the day baked with cream cheese and served with dill- & tomato risotto, herb salad & smoked shrimp oil.
Baconlindad kalvfärslimpa, gräddsås, potatismos, pressgurka & rårörda lingon
165
Baconwrapped meatloaf of veal, cream sauce, mashed potatoes, pickled cucumber & lingonberries
Torsdag / Thursday
Bakad fångst, Bourguignon, med champinjoner, rökt sidfläsk & potatismos
165
Fish of the day, Bourguignon style, with mushroom & bacon. Served with potato puré
Nattbakad högrev med bearnaisesås, klyftpotatis och färskskuren tomatsalsa
165
Slow cooked chuck roll of beef with sauce Bearnaise, roast potato wedges & freshly cut tomato salsa
Fredag / Friday
Havets Wallenbergare med skaldjurssås, örtpotatis, gröna ärtor & citron.
165
Fish patties Wallenberg with seafood sauce, green peas, lemon & potatoes with herbs
Kryddstekt svensk fläskytterfilé med portvinssky. Serveras med potatisgratäng & persiljestekta champinjoner
165
Spice baked loin of pork with Port gravy. Served with potato gratin & mushroom with parsley
Veckans vegetariska / Vegetarian
Vitlöksrostad spetskål med ört- och citronyoghurt, jungfrusallad, grana padano & jordärtskockschips
165
Garlic roasted pointed cabbage with herb- and lemon yoghurt, baby leaves, grana padano cheese & artichoke crisps.
Husets sallad och soppa
Husets soppa och salladsbuffé. Plocka själv från vår härliga salladsbuffé och serveras en vegansk soppa därtill. (Varierar under veckan, fråga oss!)
150
Salad buffet and a vegan soup (ask us for the soup of the day!)
Alltid på lunchen / Always on the menu
Caesarsallad med kyckling
225
Sallad på blandade blad slungas ihop med vår caesardressing och serveras tillsammans med varmt kycklingbröst rödlök, brödkrutonger, flingor av grana padano, baconsmul & citronklyfta
Ceasar salad with chicken
Bees Skagen på rågbröd (halv / hel)
145/210
Creamy shrimp salad on rye
Dryck
Alkoholfri Lunchdryck
35
Non-Alcoholic Lunch Beverage
INFORMATION OM ALLERGENER
Om du vet om att du är allergisk mot någon av de produkter som nämns här, eller om du känner dig osäker, prata med oss.
INFORMATION ABOUT ALLERGENS
If you know that you are allergic to any of the products mentioned in our menu, or if you feel unsure, please ask our staff.
WIFI-lösenord: bee123bar
VI ÄR EN KONTANTFRI RESTAURANG
Betala med kort.
WE’RE A CASH FREE RESTAURANT
Please pay by card.
INFORMATION OM ALLERGENER
Om du vet om att du är allergisk mot någon av de produkter som nämns här, eller om du känner dig osäker, prata med oss.
INFORMATION ABOUT ALLERGENS
If you know that you are allergic to any of the products mentioned in our menu, or if you feel unsure, please ask our staff.
WIFI-lösenord: bee123bar
VI ÄR EN KONTANTFRI RESTAURANG
Betala med kort.
WE’RE A CASH FREE RESTAURANT
Please pay by card.
INFORMATION OM ALLERGENER
Om du vet om att du är allergisk mot någon av de produkter som nämns här, eller om du känner dig osäker, prata med oss.
INFORMATION ABOUT ALLERGENS
If you know that you are allergic to any of the products mentioned in our menu, or if you feel unsure, please ask our staff.
WIFI-lösenord: bee123bar
VI ÄR EN KONTANTFRI RESTAURANG
Betala med kort.
WE’RE A CASH FREE RESTAURANT
Please pay by card.
INFORMATION OM ALLERGENER
Om du vet om att du är allergisk mot någon av de produkter som nämns här, eller om du känner dig osäker, prata med oss.
INFORMATION ABOUT ALLERGENS
If you know that you are allergic to any of the products mentioned in our menu, or if you feel unsure, please ask our staff.
WIFI-lösenord: bee123bar
VI ÄR EN KONTANTFRI RESTAURANG
Betala med kort.
WE’RE A CASH FREE RESTAURANT
Please pay by card.
Öppettider
Mån-Tors
11:30-23:00
Fre-Lör
11:30-03:00
Sön
11:30-23:00
Köket är öppet till kl 22:00 varje kväll.
Stora Saluhallen,
Kungstorget 13-15, Göteborg
Copyright © 2024 Bee Bar.
Öppettider
Mån-Tors
11:30-23:00
Fre-Lör
11:30-03:00
Sön
11:30-23:00
Köket är öppet till kl 22:00 varje kväll.
Stora Saluhallen,
Kungstorget 13-15, Göteborg
Copyright © 2024 Bee Bar.
Öppettider
Mån-Tors
11:30-23:00
Fre-Lör
11:30-03:00
Sön
11:30-23:00
Köket är öppet till kl 22:00 varje kväll.
Stora Saluhallen,
Kungstorget 13-15, Göteborg
Copyright © 2024 Bee Bar.
Öppettider
Mån-Tors
11:30-23:00
Fre-Lör
11:30-03:00
Sön
11:30-23:00
Köket är öppet till kl 22:00 varje kväll.
Stora Saluhallen,
Kungstorget 13-15, Göteborg
Copyright © 2024 Bee Bar.